Menu

SKICKLIGA, SCHYSSTA OCH TRIVSAMMA

Gatu och Väg Väst AB grundades 2004 av VD Per Svensson. Idag är vi ett marknadsledande företag inom anläggnings- och betongunderhållsarbeten. Vi utför arbeten på broar, hamnanläggningar och parkeringsdäck samt arbeten inom vattenkraft och miljö, både mot privata och offentliga beställare. Med bas i Göteborg och Halmstad arbetar våra drygt 90 medarbetare varje dag för våra kunders bästa. Företagets verksamhetsområde är Götaland med fokus på sydvästra Sverige. Vårt företag är byggt på nöjda och återkommande kunder. Vi värdesätter ärliga affärsrelationer med kunden i fokus. Efter genomfört arbete ska du alltid känna dig nöjd med slutresultatet. Vår framtidsvision är att växa organiskt för att kunna hjälpa fler kunder. Vi arbetar aktivt med det genom att använda vår skicklighet, uppträda schysst och alltid förknippas med god ordning och trivsamma arbetsplatser.

SKICKLIGA

Våra medarbetare är yrkeskunniga människor med bred erfarenhet. Det gör oss skickliga på att utföra alla uppdrag med hög kvalitet.

SCHYSSTA

Vi är pålitliga, trygga och transparenta. Vi värnar om våra affärsrelationer och håller alltid en överenskommelse

TRIVSAMMA

Vi ska alltid vara trivsamma att jobba med. Det ska kännas naturligt, välkomnande och avspänt när man besöker våra arbetsplatser.

VI ÄR EN DEL AV ELEDA GROUP

GVV ingår i Eleda Group som är en rikstäckande koncern med fokus på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur. Koncernen verkar via regionala bolag som alla har liknande affärsmodell. Företagskulturen präglas av en stark entreprenörsanda och bolagen arbetar självständigt i kompletterande geografier. Eleda Group ägs av Altor och en bred grupp nyckelpersoner i koncernen. 2022 uppgick omsättningen till ca 11,6 miljarder och antalet anställda till ca 2400.

Läs mer om Eleda här.

Hör våra medarbetare

Möt Pär Micke

Hör Pär Micke berätta om sitt jobb hos oss

Se filmen

Möt Eugenius

Hör Eugenius berätta om sitt jobb hos oss

Se filmen

Möt Henrik

Hör Henrik berätta om sitt jobb hos oss

Se filmen

UTMÄRKANDE FÖR GATU OCH VÄG VÄST AB

NÖJDA KUNDER

Vi har utfört högkvalitativa jobb åt nöjda uppdragsgivare sedan 2004. Det är ett bevis på vår kompetens, vilket ger oss goda möjligheter vid upphandlingar och framtida projekt.

ETT STABILT BOLAG

Vi har funnits sedan 2004 och vuxit kontinuerligt sedan starten. Vi fortsätter att utvecklas och är ärliga och trygga att samarbeta med.

NISCHAD VERKSAMHET

Vi är ett marknadsledande företag inom anläggnings- och betongunderhållsarbeten. Vi vet vad vi pratar om och besitter spetskompetens inom vårt område.

LÖSNINGSORIENTERADE

Vi är flexibla och löser eventuella problem som uppstår längs vägen. Vi ger oss inte förrän våra kunder är nöjda.

TEKNISKT KUNNIGA

Vi är skickliga på vårt arbete. Vi besitter kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbete med hög kvalitet.

FÖRETAGSKULTUR

Gatu och Väg Väst AB präglas av möjligheten att påverka sitt eget arbete. Vi tror på frihet under ansvar. Vi värdesätter att arbeta hårt och målfokuserat i kombination med att ha kul på jobbet. Vi bryr oss. Våra medarbetare är alltid rätt utrustade för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Med varierande projekt på olika destinationer är morgondagen alltid spännande.

Våra medarbetare ska kunna känna stolthet över sitt arbete. Det ska vara roligt att se resultatet och du ska kunna känna att du har varit med och påverkat. Vi är ett team som arbetar tillsammans där alla spelare behövs lika mycket för att vi ska nå vårt gemensamma mål.

Företagsfakta

Kontakta oss

    Namn
    E-email
    Telefon
    Företag
    Meddelande